Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır

Facebook hesabınızı artık kullanmak istemiyorsanız ve bir daha da hiç bir şekilde erişme ihtimalinizin olmamasını istiyorsanız yapmanız gerekenFacebook hesabınızı dondurmak değil, Facebook hesabınızı tamamensilmek. Dondurma işlemi hesaplarını geçici olarak devre dışı bırakmak isteyenler için hazırlanmış ve hesabınıza giriş yaptığınız anda yeniden açılmasına sebep oluyor. Ayrıca kapatıp açtıktan hemen sonra yeniden kapatmak da mümkün olmuyor. Facebook hesabını tamamen silme işlemi bu nedenle kesin bir çözüm isteyenlerin imdadına yetişiyor. Ancak hesabınızı tamamen silmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var: - Bu işlemin hiç bir şekilde geri dönüşü yok, tamamen silinen hesabınız gerçekten geri dönülemez halde Facebook'tan kaldırılıyor. - Yöneticisi olduğunuz Facebook sayfalarının ve gruplarının başka yöneticileri yoksa sayfalar kapanıyor. Sayfalar kalsın istiyorsanız hesabınızı silmeden önce başka yöneticiler atamayı unutmayın. Facebook hesabını tamamen silme işlemine başlamak için öncelikle hesabımızdaki tüm uygulamalarısilmemiz gerekiyor. Facebook silme işlemi talebinden sonra iki hafta boyunca hesabınızda hiç bir hareketlilikolmaması gerektiğini bildiriyor. Bunu gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izliyoruz. Öncelikle ekranımızın sol kısmındaki "Uygulama Merkezi"ni seçiyoruz.


  Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır


Daha sonra uygulama merkezimizin sol alt kısmındaki "Uygulamalarım" menüsüne giriş yapıyoruz ve orada karşımıza çıkan tüm uygulamaları "X" işaretlerine basarak kapatıyoruz. Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır
 Tüm uygulamalardan kurtulduktan sonra Facebook hesabını tamamen silme işlemi için aşağıdaki kırmızı butona basabilirsiniz. Karşınıza hesabınızı silmek isteyip istemediğinizi belirten bir onay penceresi çıkacaktır. Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır
 Onay penceresinde "Hesabımı Sil" seçeneğini seçerek devam etmelisiniz. Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır
 Devam ettiğinizde sizden şifrenizi ve güvenlik kodunu girmenizi isteyen ekranı da tamamladığınızda artık hesabınız silinme işlemi için sıraya alınmış demektir. Facebook Hesabını Tamamen Silme Nasıl Yapılır
 Silme işlemi emrini verdikten sonra 2 hafta boyunca hiç bir şekilde hesabınızda bir hareket gerçekleştirmemeniz gerektiğini unutmayın. Yoksa bütün bu adımları tekrarlayarak yeniden 2 hafta beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Yorumlar